Despre proiect

Scopul proiectului este de a raspunde provocarii legate de implicarea in domeniul stiintelor, printr-o abordare inovatoare a predarii si invatarii acestora si de a face procesul de invatare distractiv si relevant pentru contextele elevilor. Proiectul isi propune cresterea motivatiei si realizarilor elevilor in domeniul stiintelor si in alte domenii si pregatirea educatorilor europeni pentru a putea creste gradul de implicare a elevilor in educatia stiintifica.

Acest proiect sustine ideea ca o abordare pentru sporirea interesului elevilor pentru stiinte poate fi conceptualizata prin proiectarea de materiale pentru curriculum-ul stiintelor care sa se concentreze pe invatarea in mod distractiv, prin sprijinirea invatarii personalizate, semnificative si contextualizate.

read more
 

Toolkit

Acesta este unul dintre cele mai importante produse ale proiectului SciFun. Varianta finala a Toolkit-ului va fi disponibila la sfarsitul proiectului (luna a 24-a) si va putea fi accesata in mod gratuit pe site-ul proiectului.

read more
 

eLearning

Ca parte integranta a proiectului SciFun vom dezvolta un mediu de eLearning unde utilizatorii vor putea gasi materiale si informatii de curs, vor participa la activitati de invatare si vor utiliza instrumentele de evaluare pentru a-si evalua performantele.

read more
 

Noutati

  • 1
  • 2
  • 3
 

Contact